Rietmatten specialist

Op zoek naar een rietmatten specialist die jou kan helpen met het uitzoeken van een rieten schutting? Wil jij mee privacy creëren of wil jij de Ibiza-vibe naar je tuin halen? Een rieten mat als schutting gebruiken of een rieten mat als bekleding laten dienen tegen een bestaande schutting het kan allemaal.

Wanneer je een rieten mat als schutting gaat gebruiken dan zal deze dus onoverdekt geplaatst worden. Waardoor dikke en ongepelde rietmatten het meest geschikt zijn. Dit zijn namelijk onbewerkte varianten die uitermate geschikt zijn om buiten geplaatst te worden.

Beide varianten kunnen worden bevestigd aan een bestaande schutting. De dikke rietmatten kunnen gebruikt worden als schutting. De dikke rietmatten hebben zodanig dikke rietstengels dat ze voor maximale gezichtsdichtheid zorgen en dus meer privacy creëren.

Rietmatten hebben een gemiddelde levensduur van 5 jaar. Het is mogelijk om de rietmatten met verschillende klimplanten te laten begroeien. Door er klimplanten tegenaan te laten groeien, wordt de rieten mat niet alleen op gevrolijkt, maar wordt de mat ook verstevigd.

Daarnaast zorgen de planten er ook voor dat de afscheiding volledig wordt dicht gegroeid. Hierdoor wordt er automatisch meer privacy gegenereerd. Ook word de levensduur van de schutting verlengd, doordat hij met natuurlijke planten wordt begroeid.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these

No Related Post