Je hebt besloten je woning te verkopen en nu?

Er komt veel kijken bij het verkopen van je huis. Ook in de huidige markt is het van belang dat je woning optimaal gepresenteerd wordt om zoveel mogelijk geïnteresseerden te bereiken. De eerste indruk blijft tenslotte het belangrijkst!

Woning klaarmaken voor verkoop
Wat is er nodig voordat je woning gepresenteerd kan worden? Naast de documenten die wij als makelaar van je nodig hebben is het van belang dat je woning “fotoklaar” is. Er komt een woningstyliste bij je langs om je hier tips en adviezen over te geven.

Zodra je woning “fotoklaar” is komt de fotograaf langs om foto’s, 360 graden foto’s, een walkthrough video en plattegronden van je woning te maken.

Het moment is daar, alle gegevens zijn compleet om je woning te presenteren aan de zoekers en te plaatsen op onze eigen site en Funda. Om je woning extra onder de aandacht te brengen wordt er ook een zogenaamde “sneak preview” op Facebook geplaatst om nog meer potentiële kopers te bereiken.

Zodra de woning in verkoop is genomen
Geïnteresseerden bellen ons om een afspraak te maken om je woning te bezichtigen. Deze afspraken worden in overleg met je ingepland. Na de bezichtiging word je door de makelaar gebeld hoe de bezichtiging is verlopen.

Biedingen & deal
Er wordt een bod gedaan! De onderhandelingen worden in nauw overleg met je gevoerd.

Gefeliciteerd de deal is gesloten! Wij maken de koopakte op die door jou en de kopers wordt ondertekend.

De dag van de overdracht: voordat we naar de notaris gaan, waar de sleuteloverdracht plaatsvindt, is er nog de laatste inspectieronde door de woning met jou en de kopers. Na de overdracht nog vragen? Ook dan staan wij voor je klaar.

Woningen verkopen is ons vak! Wil jij jouw woning verkopen of weten wat jouw woning waard is? Een van onze enthousiaste makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these