EEN HUIS KOPEN? MAKELAARSLAND HELPT ZELFDOENERS ÉN LATENDOENERS.

Je bent je droomhuis tegengekomen, online of op straat. En dan? Zelf aanbellen? Of hup, naar een aankoopmakelaar? Er zijn inderdaad twee manieren om een huis te kopen: zelf doen of laten doen. Maar tot welke groep je ook behoort, je kunt altijd bij Makelaarsland terecht.

Kijken, kijken, huis kopen
Een beetje hulp bij het kopen van een huis kan geen kwaad. Want zeg nou zelf, het is best lastig om nog naar de nadelen van een huis te kijken als je verliefd bent geworden. Of misschien ben je juist erg huiverig en val jij al tijden in de categorie ‘kijken, kijken, niet kopen’? Als koper rijzen er veel vragen in de huidige woningmarkt. Waar moet je op letten bij een bezichtiging? En als je eenmaal wilt bieden, hoe hoog is je bod? Welke voorwaarden horen daarbij? Hoe word jij nou die gelukkige koper? En waar teken ik voor als ik mijn handtekening onder de koopovereenkomst zet?

Dat snappen wij en daarom helpen we je bij Makelaarsland graag. Een verkoopmakelaar komt namelijk op voor de belangen van een verkoper, maar een aankoopmakelaar voor die van jóu. Hoeveel hulp je wilt, kies je zelf. Zo wordt het kopen van een huis verrassend eenvoudig.

Aankoopmakelaar
Bij Makelaarsland kun je kiezen voor een aankoopmakelaar die alles uit handen neemt. We gaan dan met je mee bij een bezichtiging, checken de staat en de waarde van het huis en houden je volledig op de hoogte van alle stappen. Zo hoef je ook niet zelf met de verkopend makelaar in gesprek. Wij onderhandelen namelijk voor je, uiteraard in overleg. Omdat wij dagelijks onderhandelen, halen wij het onderste uit de kan. Wel zo fijn!

Hebben we overeenstemming bereikt? Dan zijn we nog niet klaar. We lopen de koopovereenkomst door en vervolgens houden wij constant vinger aan de pols. Als laatste gaan we mee naar de overdracht en ontkurken we de champagne. Kortom, een complete begeleiding van A tot Z.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these